Grafisch ontwerp


Ellen Deckx Ellen Deckx grafisch ontwerp

 

 

 

 

Kennismaking

Tijdens dit moment stel ik voor om eventjes samen te zitten en te bespreken wat je/jullie wensen en de mogelijkheden zijn. Dit is een eerste en belangrijke stap in de richting van het eindproduct. Het is belangrijk dat we ons beiden op dezelfde golflengte bevinden.

 

Offerte

Aan de hand van het kennismakingsgesprek ontvang je van mij een geheel vrijblijvende offerte. Pas wanneer je akkoord bent met de prijsopgave kunnen we van start gaan en ontvang je binnen de afgesproken tijd een eerste voorstel.

 

Onderzoek

Bij de volgende stap ga ik op zoek naar inspiratie en gelijkwaardige projecten die werden uitgewerkt in het verleden, dit om een origineel en doordacht voorstel te bekomen dat aansluit bij jouw persoonlijke wensen en ideeën.

 

Afwerking

Vervolgens ga ik het gekozen voorstel uitwerken en bezorg ik je de nodige bestanden. Om een voorbeeld te geven: als ik voor jou een logo heb ontworpen, bezorg ik je de verschillende bestandsformaten maar ook een huisstijlhandboek. In dit handboekje staan de richtlijnen met betrekking tot het gebruik van je logo.

 

Prints

Als er prints nodig mochten zijn, zoals bijvoorbeeld van naamkaartjes/geboortekaartje, kan ik je die bezorgen en neem ik rechtstreeks contact op met een drukkerij. Op die manier hoef je je al geen zorgen meer te maken over het opmaken van een correct drukklaar bestand.

 

Kostenplaatje

Als grafisch vormgever werk ik met een kostprijs per uur. Het aantal uur dat ik werk is een beetje afhankelijk van jouw persoonlijk budget en is op voorhand moeilijk te bepalen. Van zodra je een (tamelijk) concreet idee hebt van wat je nodig hebt mag je me altijd benaderen voor meer informatie en kan ik beter inschatten hoeveel uren werk ik nodig ga hebben.