Fotografie

September 14, 2015

Trouwfotografie

Allereerst wil ik jullie als bezoeker van deze pagina, een dikke proficiat wensen met jullie verloving! Bedankt voor de interesse in mij als trouwfotograaf. #shesaidYES!

Graag zou ik de mooiste dag uit jullie leven in beeld willen brengen, om zo een blijvende herinnering mee te kunnen geven aan het einde van die prachtige dag. Hierbij hoort natuurlijk een kennismakingsgesprek, zodat wij elkaar beter kunnen leren kennen, en de planning van de trouwdag samen kunnen overlopen.

joni-davy-719-van-853

Stuur vrijblijvend een mailtje naar ellen@studiokriek.be voor prijzen en meer info. Ik probeer altijd zo snel mogelijk te antwoorden, omdat ik zelf ook niet geboren ben met zeeën van geduld, maar wel met een grote (over)dosis aan nieuwsgierigheid :).

Karen & Nico (441 van 494)Hebben jullie graag ook een fotoboek zodat jullie gezellig kunnen teruggrijpen naar die speciale dag? Ook daar kan voor gezorgd worden! De prijs hangt sterk af van bepaalde specificaties zoals formaat, aantal spreads en de afwerking. Vrijwel elke soort afwerking is mogelijk; een digitaal geprint boek met houten cover of toch liever een klassiek plakboek? Alles is mogelijk!

Op deze pagina krijgen jullie een voorbeeld te zien van een fotoboek dat ik gemaakt heb met bijkomende informatie.

album 2

FAQ

HOE & WANNEER KRIJGEN WIJ DE FOTO’S AANGELEVERD?
Ik bezorg alle bewerkte foto’s (ongeveer 500 à 600 tal) in hoge resolutie op USB stick. Deze laat ik op maat maken in hout met jullie namen daarin gegraveerd. Ik probeer binnen de 48 uur enkele previews te bezorgen als voorproefje op de rest van de reportage. Dit gebeurt via mail in lage web resolutie.

HOELANG DUURT DE FOTOREPORTAGE?
Mijn advies is om toch minstens 3 uur in te plannen voor het maken van de foto’s van jullie als koppel alleen. Hier komen eventuele reistijden ook nog bij. Zo zit je al snel op zo’n 2 uur voor de trouwreportage.

INVESTERING
Ik geloof dat jullie net zoals mij (al dan niet door beroepsmisvorming), veel belang hechten aan de waarden van een professionele, kwaliteitsvolle reportage waar jullie nog jaaaaren plezier aan zullen beleven. Ik werk daarom met volledige toewijding aan het verhaal van jullie dag door de gebeurtenissen en emoties vast te leggen zoals ze op dat moment gebeuren.

BACK-UP PLAN?
In dit Belgenland ben je nooit verzekerd op schoon en droog weer, daarom is het wel zinvol om op voorhand een B-locatie af te spreken waar we droog zitten.
Digitaal ben ik ook goed voorbereid, ik heb namelijk steeds 2 camera’s bij me.Nog vragen? Stuur me dan zeker een mailtje: ellen@studiokriek.be

 

 

Leave a comment