What the kriek?


Naast mijn werk en passie kan ik intens genieten van een kleurrijke herfstdag in het park in gezelschap van mijn camera, en probeer ik jaarlijks de sneeuw op te zoeken in les montagnes d’Hiver of in het mågische Zweden.
Studio Kriek Schilderen

OVER STUDIO KRIEK

Studio Kriek is een grafisch ontwerp studio opgestart door Ellen Deckx,  een twenty-something jongedame afkomstig uit het Antwerpse.
Ik maak graag op maat gemaakte en originele ontwerpen voor onder andere geboortekaartjes, trouwuitnodigingen, naamkaartjes en logo’s.

Ik ben  afgestudeerd als grafisch vormgever en desktop publisher. Naast grafisch ontwerp verdiep ik me al sinds mijn tienerjaren in de mogelijkheden die digitale fotografie biedt, en maak ik naast grafisch ook fotografisch werk.

Na het afronden van mijn studies (2013) ben ik gestart als zelfstandige in bijberoep en heb ik van mijn hobby m’n beroep kunnen maken.

Door mijn aanvullende opleiding dtp heb ik ruime kennis opgedaan op gebied van verschillende druktechnieken en papiersoorten. Zo ben ikzelf verzot van letterpress, een druktechniek die dateert uit de 15de eeuw die letterlijk en figuurlijk een indruk nalaat. Het is onmogelijk niet van deze techniek te houden, het is eens iets anders qua drukwerk dat je in de brievenbus terugvindt.

 

 

Ellen-Deckx-(7-van-124)-S

 

Naast grafische vormgeving hou ik enorm veel van reizen maken. Een tijdje geleden ben ik zelfs volledig het noorden kwijtgeraakt in Scandinavië.

In mijn vrije tijd kan ik erg genieten van een kleurrijke herfstdag in het park in gezelschap van mijn camera en probeer ik jaarlijks de sneeuw op te zoeken in les montagnes d’Hiver of in het mågische Zweden. Trevligt att träffas!